Dbl_lørdag
Dobbeltkonsert
11.02.2012
Fjellhallen
Utsolgt
21.00. Doors open 20.00

Mujuice (Russia)
http://soundcloud.com/mujuice

Mujuice er et av de viktigste navnene fra russisk musikkscene i dag. Hans siste album, “Downshifting” utgitt i 2011 er sett på som en av de største russiske prestasjoner på lang tid. Mujuice åpner et nytt kapittel i popmusikkens historie med sine ville og ømme sanger om kjærlighet og smerte, ungdom og død, tog og boligblokker, og om en verden som holder på å bli gal. Dette er fantastisk rock, men med synthesizere, lasere og alarmer, klokker og leketøyspistoler i stedet for gitarer, og med basstrommer som slår rett gjennom hjertet. Det er elektronisk, og det gir sjelelindring til alle som trenger det. Uten bivirkninger! Anbefalt for alle aldersgrupper.
Roma Litvinov – guitar, vocal, sampler, Sasha Kholenko – samplers, synthesizers, Misha Tukalin – samplers, effects, Sasha Chirkin – drums.

Kaizers Orchestra (Norway)
www.kaizers.no

Kaizers Orchestra er endelig tilbake i Kirkenes etter 10 år! Nå kan vi få utløp for all energi og hyle “Ompa til du dør” av full hals mens det ljomer fra oljefatene!
Fenomenet Kaizers Orchestra er så mye mer enn et band. De er en helhetsopplevelse, et sekshodet monster, et grovt og finmasket maskineri, et velsmurt lokomotiv, en helt egen musikksjanger!! Nå presenterer bandet sitt mest ambisiøse prosjekt hittil: trilogien «Violeta, Violeta». Et sant oljefateventyr som bare må oppleves.
Janove Ottesen – vocals, Øyvind Storesund – contrabass, Terje Winterstø Røthing – guitar, Helge Risa – pump organ, Rune Solheim – drums, Geir Zahl – guitar.DJ Mombus plays in Fjellhallen after the double concert is over!
Stay and keep up moving!

Arr: Pikene på Broen.